Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

TRÄNINGSVÄRK FROM HELL

Publicerad 2016-02-10 21:30:08 i Forever, Personligt,

Hade jag ont igår så vet jag inte vad jag haft idag. För det första kom jag knappt upp ur sängen imorse och ner för trpporna tog mig typ 5 minuter. Många säger ju att det blir bättre när du rört på dig en stund men jag ska helt ärligt säga att jag har fortfarande precis lika ont. Efter kvällsmaten så funderade jag helt seriöst på att låta några gurkbitar ligga kvar på golvet tills imorgon för det gör så himla ont att böja sig ner. Kommer inte ihåg om jag någon gång haft sådan här träningsvärk förut. 
 
Passet som gett mig denna fruktanvärda smärta heter x-fys och finns att välja uppe på gymmet här nere i Läjet. Ett riktigt roligt och effektivt pass på 50 minuter. Kommer helt klart att gå dit igen på måndag! Planen var ju att jag skulle iväg på Zumba idag, men dels har jag för ont för att kunna njuta av de och sen ringde de från dagis precis innan jag skulle gå hem från jobbet. Stella hade blivit dålig i sin mage vilket var ganska väntat för det är många barn på hennes avdelning som varit hemma på grund av detta. Dock har hon varit väldigt pigg & glad här hemma nu på eftermiddagen/kvällen. Hon åt kvällsmat som aldrig förr och somnade gott för en stund sen. Jag tänker gå och lägga mig snart för man vet ju aldrig hur natten kommer bli. Jag har några nätter med lite sömn i bagaget så jag känner mig lite sliten. Dock får jag skylla mig själv för jag har valt att sitta uppe istället för att gå och lägga mig.
 
Annars har det inte hänt särskilt mycket idag. Massa mys här hemma efter jobbet och sen var jag över med en liten blomma och ett paket till grannen som fyller år idag. Stort grattis fina du!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela