Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

EFFEKTIV ONSDAG

Publicerad 2013-02-21 10:16:25 i Personligt & Vardag,

Lite imponerad över mig själv måste jag erkänna! Fick gjort riktigt mycket igår, saker som hängt över mig ett tag. Dels postade jag de sista papprena till varmbadhuset och även lite jobbpapper som jag behövde skicka in till AFA. Doptårtan är beställd tror den kommer bli riktigt fin och förhoppningsvis även god. Valde en vit tårta med brun nalle och blå blommor på, även Milos namn och datumet då han döps kommer stå på tårtan.
 
Medan Milo sov middag ute i vagnen gick jag en sväng. Tänker inte ge mig denna gången, kilona ska bort! Stannade till på Hajen på vägen hem för att köpa det nödvändigaste. Behövs inte så mycket här hemma nu när vi börjat byta ut vissa mål mot en shaker. Mjölk, frukt och lite saker till Milo.
 
Avslutade kvällen med att kolla på bion Beautiful Creatures. Ingen jättehit kanske men jag har hört mycket gott om boken så funderar på att läsa den och se vad jag tycker efter de. Sällskapet var dessto bättre! Alltid lik kul att ses tjejer synd att de blir så sällan bara.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela