Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

FÖRSTA SEMESTERDAGEN!

Publicerad 2014-06-30 22:39:37 i Personligt,

Då har årets första semesterdag passerat. Startade dagen med att mysa i soffan en bra stund, Milo valde barnprogram så självklart blev de Byggare Bob. Jag och Emil fick var sin kopp kaffe (bästa på hela dagen!) medan Milo tog sin juice och skorpa. Fråga mig inte varför han ska ha just en skorpa varje morgon i soffan men de börjar bli en tradition så har man inte med den tillsammans med kaffet går han själv till skåpet för att hämta en. 
 
Efter frukosten och allt kaos som som uppstår innan alla i vår lilla familj lyckats ta på sig kläder och borstat alla tänder satte vi barnen i vagnen för en promenad längs havet. Fint väder och frisk luft var välbehövligt efter helgens flytt från lägenheten. Som vanligt när de gäller småbarnslivet blev de inte riktigt som vi tänk oss. Efter halva vägen ville Milo ur vagnen för att gå själv. Man märker så tydligt att han har så mycket mer energi nu jämfört med innan! Ni som har friska barn känner säkert igen er och skulle säkert blivit lite irriterade om något liknande hänt er, men både jag och Emil blev istället glada. Vi ser detta som ett tecken på att han är frisk och nu när jag tänker på de så väller som vanligt många känslor fram. Försöker att inte tänka och jämföra med hur han var innan för de plågar mig bara men de är svårt att inte göra de.
 
Eftermiddagen tillbringade jag och barnen ute i det fina vädret tillsammans med Lollo & Kevin som kom på besök. Tack för sällskapet och de fina presenterna! Nästa gång kommer vi ut och hälsar på hos er :)
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela