Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

STELLA 3 MÅNADER

Publicerad 2014-08-31 22:09:35 i Personligt & Vardag,

Vår lilla tjej börjar bli stor. Tänk att det redan är hela tre månader sedan du kom till oss. Kommer ihåg förlossningen och tiden på BB som att det var igår, men på ett sätt känns de som att du alltid funnits med oss. Konstigt det där. Försöker njuta så mycket jag bara kan av tiden tillsammans med barnen även om de ibland känns som att jag skulle göra vad som helst för att få lite tid för mig själv. För det mesta är de snälla och vi njuter av att vi alla mår så bra här nere i huset. Helt underbart!
 
Stella har nu börjat få in lite mer rutiner när de gäller sovandet. Vanligtvis somnar hon runt klockan sju ungefär och sover för det mesta hela nätterna, men ibland vaknar hon till runt klockan fyra-fem. Lite mat sen sover hon tills dess att Milo vaknar vid sju ungefär. Fortfarande orkar hon bara hålla sig vaken i cirka två timmar åt gången. Ibland blir de bara en powernapp medan de andra gånger är så att hon sover i flera timmar. Mycket beror såklart på om Milo låter henne vara ifred eller inte.
 
Äntligen har hon börjat ta sin napp! Som vi kämpat med detta. Skönt om vi skulle behöva lämna bort henne någon gång och såklart på nätterna om hon vaknar och är ledsen. 
 
I fredags var första gången som S började greppa saker. Nu slår hon medvetet på leksakerna som sitter framför henne i babysittern. Så roligt att se när hon leker! Annars är hon en väldigt nöjd liten dam som underhåller sig själv för det mesta. Skulle de bli lite gnälligt är de bara till att sätta sig och prata lite med henne så skiner hon upp som en sol!
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela