Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

KÄNSLOR I MÄNGDER

Publicerad 2014-03-31 20:49:57 i Personligt & Vardag,

Efter en hel helg med jobb så har jag idag varit hemma med min guldklimp. Näsan har börjat rinna på stackarn igen, men i övrigt är han pigg och glad så hoppas att det bara är en lättare förkylning denna gången. Milo valde att ta sovmorgon idag vilket jag inte klagar på! Det var en trött mamma som vaknade i morse. Har sovit oroligt nu det sista antagligen mycket som snurrar runt där uppe även när jag sover.
 
Sara & Lovis kom ner på förmiddagen för lite shopping inne i stan. Längesen vi sågs nu så de blev en heldag med lunch på Mignon och massa tjöt om allt som hänt sedan sist. Tusen tack för sällskapet de behövde både jag & Milo! Sara är ju beräknad ungefär två veckor innan mig så hon har ju verkligen inte långt kvar nu. Magen hade växt rejält sen jag såg henne förra gången. Sånt man ser på andra men inte på sig själv. Inte helt oväntat hade hon kommit en bra bit längre med allt som har med planeringen att göra när de gäller det kommande barnet. Men ikväll ska vi beställa hem den nya vagnen och de första kläderna till bebisen köpte jag idag. Även om vi inte lever som vi vill just nu så måste vi försöka göra det bästa av situationen och de är inte att pausa våra liv helt och hållet utan istället försöka leva så normalt som möjligt,
 
Vädret har varit kanon hela dagen även om de blåst lite mer än de gjorde i helgen. En underbar start på den nya veckan med andra ord! Kan inte sätta ord för de känslor som jag känner när Milo springer runt som en dåre och bara skrattar åt allt. Vi har fått en ny glad kille sen flytten från lägenheten som orkar betydligt mer idag än då vi bodde hemma. Nu är de sällan han sover tre timmar mitt på dagen  vill sitta i vagnen som han alltid gjorde förr. Just nu fälls många tårar över allt som känns jobbigt, men när jag ser detta så är de endast glädjetårar som rinner de kan jag lova!
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela