Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

CROSSFIT

Publicerad 2015-09-22 21:57:34 i Personligt,

Det blev ett skönt träningspass ute trots det dåliga vädret. Väl på plats kändes det helt självklart. Efter uppvärmningen frös jag inte en enda gång innan det var dags att hoppa in i bilen och åka hem. Då vräkte regnet ner och en varm dusch stod högt upp på önskelistan.
 
Mycket ben och puls idag så jag kommer nog ha en go träningsvärk imorgon. Underbart! Känslan efter ett jobbigt pass slår allt. Nu har både jag och Emil kommit igång med maten och träningen igen efter några dagars uppehåll av olika anledningar. Lagade denna kycklingrätten igår när jag var ledig. Idag blev det dagens lunch på jobbet. Fortfarande lika god! 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela