Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

POOL PREMIÄR

Publicerad 2015-06-29 19:56:14 i Personligt & Vardag,

När jag kom hem från jobbet hade Emil tagit fram båda poolerna till barnen. Behöver jag ens säga att de var lyckliga! Lyckan var total när en viss lite herre kom på att man kunde hämta alla leksakerna från sandlådan och kasta i dem i vattnet. Varenda spade, boll, hink, ja allt ligger nu i poolen istället för i sandlådan.
 
Idag vaknade jag och Milo vid klockan halv nio. Lyxigt att kunna få sovmorgon ibland! Det känns nu att jag är betydligt piggare än vad jag brukar vara vid denna tiden annars. Förmiddagen försvann snabbt och klockan elva började jag jobba. Sen har dagen sprungit iväg och när jag kom hem för en stund sen var grannarna över och lekte i trädgården med barnen. Jag hann stanna ute i det fina vädret en liten stund innan det var dags att laga lite kvällsmat.
 
Nu är det inte jag som får lägga M på kvällarna längre utan det är pappa som gäller för hela slanten. Undrar om båda somnat eller om det bara tar ovanligt lång tid. Får gå upp och kolla om en liten stund tror jag. Ikväll ska vi göra ett röj nere i källarnen för imorgon börjar det fina vädret och då vill man inte vara inne. Vi har ett par kompisar som ska komma ner hit på söndag och bo hos oss några dagar. En bra start på min semster helt enkelt! Dock måste vi fixa iordningen i gästrummet och städa av där nere. Blir inte att man gör det varje vecka eftersom vi nästan aldrig är där. Våra barn är ju bara ute hela dagarna så lekrummet har än så länge inte blivit använt så många gånger. Blir kanske mer till hösten och vintern då man inte kan vara ute lika mycket.
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela