Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

BACK IN BUSINESS

Publicerad 2013-05-28 21:01:05 i

Har varken haft ork eller lust till att skriva på ett tag. Milo har sovit riktigt dåligt vilket har gjort att man bara inte gör någonting. Man orkar inte ta tag i något alls utan man vill helst inte umgås med någon och man blir en riktigt hemsk sambo. Så nu går jag mot strömmen av alla andra mammor som tycker att det är helt underbart att vara mammalediga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Självklart så är helt fantastiskt för det mesta men långt ifrån alla dagar...
 
Men nu så går de åt rätt håll igen så förhoppningsvis ska vi orka vara mer sociala och glada igen! Är laddad inför att börja jobba igen, ska verkligen bli roligt känna att man gör någon nytta igen. Förutom att byta blöjor, mata, städa och diska då förstås...haha. 
 
Ser verkligen fram emot att träffa nya människor, stå inför nya utmaningar och känna att man börjar få lite mer pengar att röra sig med. Längtar tills den dagen så jag kan ge något riktigt fint till Emil som tack för att han står ut med mig både här hemma och när de gäller mitt jobb. Långt ifrån alla skulle ställa upp som han gör!
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela