Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

TORSDAG

Publicerad 2012-11-30 08:30:29 i Personligt & Vardag,

 
Måste bli bättre på att komma upp på morgon igen. Vi har fått en liten kille som älskar att sova länge eftersom han gärna är vaken lite längre på kvällen. Nu när de är mörkt och grått ute är de lätt att ligga kvar i sängen och dra sig, men igår tog de priset. Vi fick stressa till BVC där vi hade tid kl.10.45. Inte okej!
 
Allt såg bra ut som vanligt, vågen stannade denna gången på 4430 gram och längden på hela 56 centimeter. Snart är han ju ingen bebis längre! Vi beslutade även att försöka ge honom lite ersättning på kvällarna eftersom han inte blir riktigt mätt. Testade redan igår kväll men de var inte särskilt populärt.
 
Eftermiddagen tillbringade vi hos Evelina & Olle som hade mammafika hemma hos sig. Mycket trevligt att träffa andra som är eller varit i samma situation som en själv. Helt plötsligt känner man sig normal, de är inte bara jag som inte har något tålamod och snäser åt min sambo fast att jag vet att det inte är hans fel.
 
Efter jobbet kom Karro över en sväng och hängde med oss i soffan en stund. Detta uppskattades starkt! Kul att vi fått upp kontakten igen. Vi är på något sätt ganska lika tror jag, känner igen mig i mycket av de hon säger. Ibland undrar jag om vi kommer från samma familj, eller vad säger du Karro? =)
 
 
 
 
 
 
   

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela