Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

SAKNAR MIN TRÄNING

Publicerad 2014-05-28 16:37:00 i Personligt & Vardag, Träning & Hälsa,

Nu saknar jag att kunna röra på mig. Kunna ta långa promenader, jogga en sväng eller bara kunna sitta och leka i sandlådan med Milo utan att ha en stor mage som är i vägen! De klart att det inte enbart är för att jag inte tränar just nu som jag känner mig trött, men för mig har träningen alltid varit viktig för att känna mig stark, frisk, pigg och glad. Utan den blir jag seg och istället för att bli mer effektiv med städning, matlagning o.s.v. så går allt väldigt långsamt istället.
 
Men förhoppningvis är de inte många dagar kvar nu innan den lille väljer att komma ut och då hoppas jag att de fina vädret håller i sig så vi kan ta några promenader så fort vi kommer hem. Även om de blir korta och i långsamt tempo så är de verkligen något jag längtar efter. Så snälla lilla vännen kom ut till mamma & pappa nu!
 
För alla er som har svårt att veta hur ni ska träna och hitta motivationen till att börja igen efter graviditeten kan jag varmt rekommendera denna bok! En väl värd investering om man behöver lite pushande och tips på olika övningar som är bra att börja med :)
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela