Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

KRABBFISKE

Publicerad 2012-07-28 10:14:31 i

Gårdagen bjöd på en helt underbar dag ute på Getterön. Strålande sol när vi slog upp ögonen, vilken bra start på dagen. Frukosten gjordes iordningen och togs med ut till Getterön. Hur kan de vara så mycket godare att äta den utomhus?! Värmen gjorde att även jag som är världens badkruka tillslut tog mitt första dopp i havet för i år. Måste erkänna att de inte var riktigt så kallt som jag trodde att de skulle vara så de blev några till framåt eftermiddagen.
 
Kvällen avslutades med att vi tog cyklarna ner till Läjet. Detta är sommar för mig, att inte behöva ta bilen överallt och att kunna cykla utan att frysa. Korv grillades till kvällsmat och krabbor fiskades upp ur Kagabäcken. Finaste kvällen än så länge denna sommaren. 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela