Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

STARK

Publicerad 2015-08-31 21:12:01 i Forever, Personligt & Vardag, Träning & Hälsa,

Älskar känslan i kroppen efter ett lyckat löppass. Dagens runda blev drygt 5,5 km och jag gick ut med tanken att bara ha det skönt. Njuta och samla ny energi för det var det som jag behövde. Efter 2 km ungefär känner jag mig pigg i benen. Ökar lite. Springer ytterligare 1 km. Känner mig fortfarande stark. Ökar lite till. Tänker att nu måste det snart ta stopp för såhär lätt i kroppen har jag aldrig känt mig tidigare. Ökar lite till och tänker att nu är det ju inte långt kvar hem. Väl hemma inser jag att det är första gången som jag lyckas springa min absoluta favorit runda under 30 min. Träningen börjar ge resultat med andra ord!
 
Annars rullar allt på bra här hemma. Både jag och Emil unnade oss lite extra nu när Tobbe & Hannah var nere så idag återgick vi till de vanliga rutinerna igen. Jag fullkomligt älskar all ny mat som vi testar. E tycker om vissa saker, andra inte men man kan inte gilla allt. jag är imponerad över att han provar allt jag lagar.
 
Nu blir det till att ringa mamma innan det är dags att varva ner i soffan. Imorgon väntas jobb hela dagen för min del så jag tänkte somna tidigt idag. Stella var riktigt ledsen innan hon somnade innan. Lite feber och många tänder som kommer samtidigt på henne. Mammas lilla tjej. Vi hoppas på en bättre natt än de senaste nätterna här hemma, men man vet ju aldrig.
 
Trevlig måndag på er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela