Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

PRESENT TIPS!

Publicerad 2014-09-30 21:24:46 i Personligt,

Har börjat få många frågor om vad lilleman önskar sig på sin 2 årsdag. Just nu så bygger han väldigt mycket med sitt lego. Detta är något som han behöver mer av helst så ska de vara tåg, bilar, grävmaskiner eller liknande som går att sätta ihop. Tåget som han har idag sitter han och bygger så långt det bara går dagligen. Något likanade detta skulle säkert gå hem!
 
 
 
 
Tågbanan har även börjat bli mer populär och de är såklart kul, men de behövs mer bilar, fler vagnar eller 
broar. Vi har många delar så vi kan bygga långa banor men inte så mycket att köra runt med.
 
Alla grävmaskiner eller "jobbar bilar" är väldigt häftiga. Varje dag är vi uppe vid skolan och kollar när de jobbar om vi är lediga :)
Nallen Puh är den stora favoriten efter Pippi just nu. Läser ofta boken och sist när jag var på Gekås köpte jag hem detta som bäddset. Han fullkomligt älskar de och hämtar alltid täcket så Stella får ligga på de.
 
 
Denna sopbil samt traktorn ville han ta med dig hem från en kompis. Stackars Milo man kan tro att han inte äger en enda leksak ibland...haha.
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela