Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

SKJUTA UPP SAKER

Publicerad 2014-07-30 23:17:35 i Personligt & Vardag,

Jag är typ bäst på att skjuta upp saker och de är verkligen inte någon bra egenskap! Skriver "att-göra-listor" men skjuter ändå de jobbigaste sakerna framför mig till jag mår så dåligt över dem så att jag verkligen måste ta tag i dem. Till exempel så betalar jag alltid räkningarna men sätter sällan in dem i pärmen direkt. Tillslut kan jag ha räkningar för 3-4 månader som jag måste sortera in vilket blir betydligt jobbigare än att göra de varje månad. Blir så trött och arg på mig själv när jag gör så! Mår ju  bra när de allra jobbigaste sakerna är gjorda! Någon mer som känner igen sig?
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela