Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

BÄSTA TISDAGEN

Publicerad 2013-04-23 22:32:18 i Personligt & Vardag,

Trots en natt med lite sömn så har jag fått gjort en hel del under dagen. Tror att det är tänder på ge men det har ju jag sagt ett tag nu så jag vet inte vad jag ska tro. Rinner massvis med dreggel och han har ständigt något i munnen. Leksaker, nappen, fingrar, mat...allt! Inatt tuggade han fast han varken hade något att tugga på eller var helt vaken. Tycker synd om honom hoppas de släpper snart!
 
Höll min först businesspresentation sedan mammaledigheten idag! Gick över förväntan och de kändes skönt att det var Mia som lyssnade. Hon är både rak och ärlig det tycker jag om! Fick lite feedback på vad hon tyckte var bra och dåligt så ska tänka på detta tills nästa gång och förhoppningsvis bli ännu bättre och mer effektiv.
 
När Karro slutat jobbet kom hon över och passade Milo medan jag var på min gynundersökning nere på Varmbadhuset. Aldrig kul att behöva lägga sig i den stolen men får trösta mig med att det i alla fall inte gör ont. Tack för hjälpen du är guld värd Karro!
 
Eftermiddagen bjöd på thaimat nere i stan tillsammans med Frida & Filippa, supergott! På hemvägen så stannade vi till på förskolan precis nedanför oss för att gunga lite. Första gången för Milo och han älskade de! Jisses vad han skrattade. Underbara unge!
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela