Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

UNDERBAR LÖRDAG

Publicerad 2012-09-30 10:33:46 i

Hade en helt perfekt lördag igår i förhållande till vad min energi räcker till just nu. Startade dagen med att vakna utan någon klocka, bara de är ju helt underbart! Sen blev de en snabb lunch här hemma innan jag tog tåget upp till Göteborg. På dagens schema stod nämligen produktutbildningen på kontoret, riktigt kul och lärorikt att träffa alla kollegor. Tror aldrig att man kommer känna att man kan allt när de gäller Forever, vilket jag ser som en enorm fördel då man ständigt förblir under utveckling.
 
Ett steg i min utvecklingen är att jag ska börja hålla teammöten tillsammans med de som ingår i min organisation. Ska bli riktigt kul och utmanande även för mig som arbetat med detta ett tag. Detta kommer förhoppningsvis leda till en högre kompetens, vilket ger ett bättre självförtroende som sedan leder till fler oberoende ledare.
 
Efter utbildningen så gick jag och Emil till O´learys som hade öppet för första gången en lördag. Detta märktes. Mycket spring, dubbelbokade bord, lång väntetid på maten och när den väl kom så var hälften av den kall. Kvällen avslutades på Bergakungen där vi kollade på Hypnotisören. Personligen hade jag höga förväntningar på denna och tycker att den kanske inte riktigt levde upp till boken, men är de någon film som brukar göra de?
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela