Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

BEMÄSTRA DINA TELEFONSAMTAL

Publicerad 2012-08-29 10:33:36 i Forever,

Tillhör du den gruppen människor som tycker att det är jobbigt att lyfta telefonluren? Lugn, de allra flesta tycker att detta är jobbigt till en början men med rätt hjälp så förvinner denna känslan ganska fort!
 
Tänkte dela med mig av lite tips som jag fått på vägen som kanske även kan hjälpa dig;
 
1. Sätt dig själv i rätt tillstånd! Vilket innebär att du tar bort ALLA störande moment. Tänk på att göra något precis innan som får dig på bra humör t.ex. lyssna på en favoritlåt eller något liknande.
 
2. Stå upp, de får din röst att låta bättre.
 
3. LE - de syns genom telefonen om du ler!
 
4. Tänk på vilket tonläge du använder, det är ett jobbsamtal du ringer men de betyder ju inte att du måste låta tråkig för de.
 
5. SLAPPNA AV! Det värsta som kan hända är att du får ett NEJ, tänk istället att nästa gång får jag ett JA!
 
6. Låt så naturlig som möjligt, det är okej att inleda med lite småprat men tänk på att hålla de kort.
 
7. Fråga ALLTID; "Kan jag störa någon minut?" Detta är viktigt eftersom om du ringer olägligt så spelar de ingen roll hur bra du marknadsför dig för personen i fråga kommer inte alla lyssna på dig ändå. Samtalet ska vara MAX 3 minuter.
 
8. Förbered dig på att få invändningar. Fokusera på vem du ringer och vad du kan hjälpa denna personen med.
 
9. SÄG; "Jag sitter och jobbar och ringer dig för att..." Ett effektivt sätt att få samtalet att hållas kort är att få det att låta som att du är påväg någonstans.
 
10. GLÖM ALDRIG! Att det är du som har något att erbjuda - inte tvärtom!
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela