Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

CHANGE 9

Publicerad 2015-03-31 10:12:59 i Forever,

LÄGG GRUNDEN
TILL ATT MÅ BÄTTRE
OCH SE BÄTTRE UT.
 
Detta programmet kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen som du behöver för att starta din förändring idag!
 
Vad kan du vänta dig de kommande 9 dagarna?
Du kommer att må bättre och se bättre ut. Du kommer att känna dig lättare och få mer energi i takt med att du bevisar att du kan kontrollera din aptit och ser hur din kropp börjar förändras. 
 
Resan mot en hälsosammare livsstil är inte enkel...
... men värdefulla saker är sällan det.
CHANGE 9 är det första steget i att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll. C9 är grunden i Forever F.I.T- programmet som kommer placera dig i bästa möjliga position för att nå optimal hälsa och bygga ditt nya, slankare jag. 
 
Jag kommer att starta nästa tisdag den 7/4. Är ni fler som är vill hänga på så hör av er så fort som möjligt så jag  kan beställa hem varsin startvbox till er också! Ju fler vi är ju roligare och lättare blir det. Har ni några frågor eller vill ni har mer information så får ni mer än gärna höra av er. Mitt mobilnummer är 0735-01 03 61 och min mejladress är [email protected].
 
Ha en fortsatt trevlig tisdag!
 
 
 Pris 1375:-
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela