Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

MASSAGE

Publicerad 2013-01-24 08:06:00 i Personligt & Vardag, Skönhet & Produkter,

Unnade mig en massage som lite tröst för att Emil är uppe i Stockholm och jobbar. Skämt å sido. Jag har faktiskt inte alls ont av att han inte är hemma längre sålänge Milo är på bra humör och inte allt för krävande. Sen är de fortfarande jobbigt precis innan han åker, men det är som när man lämnar sitt barn på dagis det går över när föräldrarna gått. Det som känns jobbigt är nog att man måste ta tag i och höra av sig till folk och hitta på saker för att inte bli  helt dum i huvudet. När Emil är hemma får man ju den sociala biten på köpet när han kommer hem. Än sålänge är Milo inget tillräckligt bra sällskap för att täcka mitt social behov.
 
Åkte ut till Åsa där Gittan har en sommarstuga som hon besöker även vintertid eftersom hon jobbar mycket där ute. Förra hösten gick hon en utbildning där hon lärde sig att utföra en ansiktsmassage. Nu ska hon kombinera detta med en ansiktsbehandling där hon ska utgå från Forevers produkter. Hon testade detta på mig för att få feedback innan hon ska göra de "live" och ta betalt. Massage var så skön att jag somnade och när jag åkte därifrån var min hud lika len som Milos. Så ett vinnande affärskoncept om ni frågar mig!
 
Kvällen tillbringades på Drottninggatan hos Karro. Vi lagade mat och hade de allmänt trevligt. Tyvärr var Milo inte riktigt med på noterna så vi åkte hem ganska tidigt. Övertrött som bara den men vägrade somna. Han höll sig vaken ända till jag ställde ner honom på golvet här hemma i hallen. Då slocknade han för natten.
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela