Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

MYSIG FIKA

Publicerad 2012-10-12 09:18:28 i Personligt & Vardag,

Fråga mig inte vart dagarna tar vägen just nu, känns som att jag ska försöka att styra upp min tid lite så den inte bara försvinner. Tidigare i veckan så träffade jag Sara & Emma nere i stan för en fika. Saknar inte Coop det minsta men mina tidigare kollegor skulle jag mer än gärna träffa betydligt oftare. Redan på lördag kommer jag förhoppningsvis att få träffa Sara igen då vi ska ut och äta med de övriga från bargeriet.
 
Lite nervös inför kvällen har jag allt hunnit att bli, då Stephanie ska ha sin Business Launch inne på kontoret i Göteborg. Kommer ju bli den första för både mig och henne men magkänslan säger att det kommer att gå bra. Så håll tummar & tår för oss ikväll!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela