Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

MÅNDAG

Publicerad 2013-06-03 21:36:25 i Personligt & Vardag,

Milo har kommit in i någon form av trots där han försöker testa både mig & Emil på nätterna. Ingenting fungerar längre utan numera ligger han och pratar högt för sig själv 1-2 timmar nästan varje natt. Sjukt frustrerande eftersom jag inte kan sova då! Så idag tog vi beslutet att vi måste införa en del nya rutiner där han bland annat inte får vällingen i sängen innan han somnar utan ute i soffan för att sedan lära sig att somna själv i sitt rum. Eftersom det inte längre hjälper att hämta in honom till vår säng ska jag göra mitt yttersta för att få honom att somna om i sin egen säng i natt.
 
Haft en skön dag på hemmaplan idag. Handlade på förmiddagen eftersom kylskåpet ekade tomt. Milos debut i kundvagnen gick kanon! Han satt snällt och tyst och kollade på allt som hände runt omkring honom inne på Hajen. Bjöd över Karin & Märta på lunch vid kl.13 så barnen fick leka av sig lite. Skönt när de kan roa sig själv en stund så vi mammor kan fokusera på annat. Karin & jag funderar på att ta en weekend till Tallinn i sommar och lämna barnen hemma med sina pappor. Spännande har aldrig varit borta från Milo mer än en natt!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela