Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

RENOVERINGSKAOS, ÖRONINFLAMMATION & EN KRYPANDE STELLA

Publicerad 2015-02-24 21:29:16 i Personligt,

Allt detta har hänt sedan min farfar kom hit i lördags. Behöver jag säga att det har varit galet intensiva dagar! Stackars Milo har inte sovit på fem nätter nu. Igår var vi hos läkaren och hon konstaterade att han var lite röd i ena örat men att hon ville avvakta för att se om öroninflammationen kanske kunde gå över utav sig själv. Pencillin ges först när trumhinnan spruckit vilket jag tycker låter helt fruktansvärt. Min stackars lille kille. Önskar jag kunde ta allt det onda från honom och ta det själv istället. Natten till idag var värst hittills. Han bara skrek och skrek och inget hjälpte så imorse ringde jag upp Läjeskliniken igen och vi fick träffa samma läkare igen så denna gången fick vi medicin. Så himla skönt! Nu hoppas jag att det vänder snart så han får sova lite och ta igen sig. Även jag skulle behöva lite mer sömn än de 3-4 timmarna jag har snittat medan Milo varit dålig. Att sedan renovera upp på detta har gjort mig lite sliten kan jag lova men även otroligt lycklig. Snart så har vi ett helt eget hem istället för att det känns som att vi bor kvar hos Emils mamma. Den känslan är helt underbar kan jag lova! 
 
Stella började såklart att krypa på riktigt i lördags. Perfekt tajming på den! NOT! Så nu vill hon krypa runt bland alla tapeter, färgburkar, täckpapp och annat som hon absolut måste testa att stoppa i munnen såklart...haha. Hon är i alla fall pigg & glad och full med energi så jag klagar inte. Hellre en klåfingrig bebis som är glad än en sjuk bebis som sitter still.
 
Just nu sover Milo och jag undrerhåller Stella nere i källaren medan farfar tapetserar och Emil tar bort mattan som vi haft i trappan. Förhoppningsvis kommer vi hinna börja måla denna under dagen eller imorgon. Tror just denna kommer göra huset galet annorlunda så det ska bli kul att se resultatet sen. Bilder kommer upp så fort jag hittat min sladd till kameran den har lyckats förvinna i kaoset vi har just nu. Hoppas allt är fint med er!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela