Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

DAGS FÖR NYA VANOR?

Publicerad 2015-07-30 22:20:21 i Forever,

I måndags när jag började jobba igen satt byxorna lite extra tajt. Tur för mig att semestern nu är slut och vardagsrutinerna återställda. Efter en helt underbar semester med familjen då vi unnat oss det lilla extra under några veckor känner jag att det är dags att få bort sötsuget igen och börja äta mer rätt. All glass, alla kakor och allt godis har självklart varit galet gott att äta men jag mår betydligt bättre då jag begränsar intaget av allt socker och endast äter det ibland.
 
Förra gången jag körde Forevers detox blev jag mer än nöjd! Så kan tänker köra en repris på den igen och därefter genomföra hela programmet som totalt är på 69 dagar. Den 10 augusti börjar jag med CHANGE 9 som på nio dagar ska hjälpa mig att kickstarta min resa mot ett "hälsosammare" jag. Den är effektivt, enkelt att följa och ger mig verktygen jag behöver för att starta min förändring direkt.
 
Känner du precis jag att du behöver komma igång med träningen igen och börja äta bättre så KLICKA HÄR för att läsa mer om produkterna och ta sedan beslutet om du vill testa dem eller inte. Har du några frågor så är det bara att ringa, skicka ett mejl eller meddelande på Facebook.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela