Framgång för mig är att få göra det jag vill, när jag vill och med dom jag tycker om. Att våga tro på mig själv och ta mina egna beslut. För mig är detta livskvalitet, men jag kanske har fel. Vad betyder framgång för dig?

DRÖMMER MIG BORT

Publicerad 2012-06-27 07:56:21 i

 
Emil väcker mig innan han åker till jobbet, kollar ut igenom fönstret regn! Detta resulterade i att jag och Zingha fortfarande ligger kvar i sängen och drar oss.
 
Har kollat runt på lite sista minuten resor, om vädret nu skulle bestämma sig för att fortsätta såhär så får de nog bli något sådant. Sista lugna sommaren ihop så bäst att passa på :)
 
Nu ska jag ta tag i mig själv och städa klart lägenheten, vilket jag inte gjorde igår. Sen blir de till att jobba lite innan jag ska fika med Julia i eftermiddag. Vart de blir får vi se, beror till stor del på vädret.
 
Ha en underbar onsdag!

Om

Min profilbild

Karin Hansson

Mitt namn är Karin Hansson och jag arbetar med rekrytering och coachning i ett världsledande Network Marketing företag. Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag och mina erfarenheter när de gäller att nå framgång, hur du håller motivationen uppe och hur du får den personliga utveckling som just du behöver. Kontakta mig här; [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela